Museumsbutikken

Del af receptionen, Faarupvej 3 - åben i husets åbningstid.

 

Egnssamlingens mange frivillige producerer en række hjemmelavede ting, som bliver solgt i vores museumsbutik.  Varerne i butikken produceres først og fremmest om tirsdag formiddag ml. kl. 9-12, hvor der året rundt er arbejdende værksteder i henholdsvis Multihuset og Smedjen - begge bygninger finder du på Faarupvej 2A.

I Multihuset produceres håndarbejdsartikler i vævestuen, hvor der er opsat to gamle væve, der er henholdsvis 100 og 200 år gamle. De store væve suppleres med mindre væve og på vævene produceres bl.a. viskestykker og kludetæpper. Derudover har vi flere venner af huset, der hjemme hos sig selv producerer håndarbejde til butikken.

I smedjen producerer vore smede stativer af smedejern til havebrug - de har et katalog over standardting, som de normalt har et lille lager af. Men har du brug for noget lidt specielt, så har de dusinvis af gange produceret et stativ efter mål.


Egnssamlingen   · Faarupvej 3, 9493 Saltum   ·   Telefon: 98 88 18 75   ·   e-mail: info@egnssamlingen.dk   ·   © copyright 2018

Programmeret og hosted af nordicweb