Museumsbutikken

Fine håndarbejder lavet i Multihuset af frivillige

Mangler du, kalender, advent, jule eller værtindegaver? Hos Egnssamlingen har vi mange fine hjemmelavede ting fremstillet af flittige frivillige i Multihus og smedje. Kig ind i åbningstiden tirsdag – torsdag fra 10-15 og fredag fra 10-14.

Egnssamlingens mange frivillige producerer en række hjemmelavede ting, som bliver solgt i vores museumsbutik.  Varerne i butikken produceres først og fremmest om tirsdag formiddag ml. kl. 9-12, hvor der året rundt er arbejdende værksteder i henholdsvis Multihuset og Smedjen – begge bygninger finder du på Faarupvej 2A.

Vævet tæppe

I Multihuset produceres håndarbejdsartikler i vævestuen, hvor der er opsat to gamle væve, der er henholdsvis 100 og 200 år gamle. De store væve suppleres med mindre væve og på vævene produceres bl.a. viskestykker og kludetæpper. Derudover har vi flere venner af huset, der hjemme hos sig selv producerer håndarbejde til butikken.

I smedjen producerer vore smede stativer af smedejern til havebrug – de har et katalog over standardting, som de normalt har et lille lager af. Men har du brug for noget lidt specielt, så har de dusinvis af gange produceret et stativ efter mål.

  • Hold varmen i vinter

    Hold varmen i vinter

    Vinteren står for døren og der er koldt. Derfor har vi behov for noget varmt tøj, så vi ikke fryser. I museumsbutikken kan du købe varme sokker i mange farver … Læs mere

  • Tæpper, puder, sjaler

    Tæpper, puder, sjaler

    Alle varer, der sælges i butikker er håndarbejde, lavet af frivillige i Multihuset. Og da hver håndarbejde er unikt findes det i den udgave der er udstillet. Besøg os på … Læs mere