Fornyelse af kontingent for 2024

Egnssamlingens Støtteforening har i sidste uge afsendt mails og breve angående kontingentbetaling til støtteforeningens medlemmer. Vi har fået henvendelser om at nogle ikke har modtaget mailen – vi vil gerne opfordre til at man tjekket sit spam-filter / uønsket mail, da mailen kan være havnet dér.

Vi håber at så mange som muligt vil forny deres medlemskaber og på den måde støtte op om vores aktiviteter! Ved spørgsmål eller problemer, så send gerne en mail til 

Ønsker du eller en du kender at tegne medlemskab eller blive sponsor for Egnssamlingen, så skal du gøre følgende:

Prisen for 2024 er:

Husstande enlige:                      kr. 150,00

Husstande familier:                   kr. 225,00

Alle der har indbetalt kontingent senest 31. januar 2024, vil således være sikre på at modtage årsskriftet 2024 umiddelbart efter udgivelsen. Ved fremsendelse af årsskriftet opkræves udlagt porto.

Vi opfordrer så mange familier som mulig til at betale beløbet på kr. 225kr, således der er en bedre støtte til foreningens arbejde. Mener du vores arbejde bør støttes yderligere, modtager vi gerne tillæg som gave til foreningen.

Indbetal venligst ved bank overførsel til konto 9070 156 44 14650 eller Mobilpay: 26341 senest den 31. januar 2024. Angiv navn, kontingent type og evt. gave.

Husk: Får du ny mailadresse eller nyt mobil nr. vil vi gerne du sender en mail til , så kan vi altid være ajour.